Salg

FÅ BEDRE SALGSRESULTATER..

.. Outcome hjælper jer med, at optimere salgsprocessen

og træne jeres salgsressourcer!

Outcome tilbyder professionel salgssparring, træningsforløb og kurser for salgsledere og sælgere.
Kontakt os og hør mere!

SALGSFREMMENDE
SPARRING

SALGSKURSER
OG TRÆNING

SALGSBOOST

KONTAKT OS

Sales Exellence

Sæt ’lup’ på din salgspipeline

Outcomes konsulenter med speciale i salg kan rådgive og give salgsfremmende sparring over en bred front lige fra salgsstrategi, til taktik og finjustering af metoder man benytter i salgsprocessen. Endelig er vi meget skarpe på alt, der har med den operationelle måde man agerer på i selve mødet og kontakten med kunden.

Vi arbejder her med en virksomhedens ejere, salgsledere og/eller sælgere. Vi benytter en specifik arbejdsmetode, hvor hver enkelt kunde eller kundeemne fra pipeline gennemgås individuelt. Vi sætter kundetype (farvetype) på kontaktpersonen hos kunden og kigger på historik (afgivne tilbud, mails mm.). Ud fra dén viden, justerer vi taktikken og udarbejder en ny handlingsplan for kunden, som giver en markant bedre chance for opnå succes. Denne sparring er meget konkret og operationel, vi udarbejder agendaer til kommende kundemøder, formulerer tekster til mails der skal sendes så de passer til den persontype der skal modtage og meget mere. Outcome’s konsulenter kan også deltage – sammen med vores kunde – på særligt vigtige kundemøder. Det stærke ved vores salgsfremmende sparring er at vi ikke bare snakker om gode råd, vi sørger sammen med kunden for at det sker.

Der eksekveres.

Kundereference

NorthHouse Partners ApS har i over halvandet år benyttet Per Jønsson som salgscoach. Per har siden sommeren 2014 været fast deltager på NorthHouse Partners’ ugentlige salgsmøder og ydet salgsfremmende sparring. Salgsprocessen er blevet markant styrket af det tætte samarbejde og den meget operationelle salgssparring direkte ned på den enkelte kunde har givet stærk fokus og flotte resultater, mere end fordobling af omsætningen. Per har med sit store engagement, professionalisme, sin metode og smittende energi gjort en stor forskel for firmates salg og -kultur. Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Per og fantastisk at kunne trække på hans brede erfaring som salgscoach. Per vil utvivlsomt tvære et aktiv for enhver virksomhed og har min uforbeholdne anbefaling.

 Peter Helmer Sørensen, Founding Partner, NorthHouse Partners ApS

Kurser

Afkod din kunde på 20 sekunder
På dette kursus lærer du, hvordan du hurtigt kan aflæse kundens persontype og hvordan du bedst agerer, for at få succes på mødet eller i telefonen.
Vi arbejder med den enkle kundetypemodel Humans1234 og lærer at bruge metoden gennem eksempler og praktisk træning. Sælgere, medarbejdere i kundeservice og ledere lærer at aflæse en andens persontype på under 20 sekunder, og hvordan man bedst agerer, får at få succes mødet, eller i dialogen med kunden.
Metoden kan læres på under 3 timer, og kan tages i brug med det samme. Det er enkelheden, der er det unikke. Alle kan lære metoden og de har det ofte sjovt med at bruge den. Både på jobbet og privat.

Vi tilbyder både månedlige kurser, som er åbne for alle, og virksomhedskurser, der er skæddersyede til de udfordringer, der er særligt behov for at fokusere på, hos jer.

Salgskickoff

Spark gang i salget med et effektivt salgskickoff.
Outcome har stor erfaring i at skabe nogle fantastiske Kickoff arrangementer i tæt samarbejde med virksomheden.

Pep talk

Skab ny energi med en motiverende Pep talk
Vi stiller gerne op og holder pep talks for salgsledere, sælgere og kundeservicemedarbejdere – og skaber omgående ny energi i salgsarbejdet.

Blitzdage

Sæt gang i salget med en Blitzdag
Vi starter dagen med en halv til en hel times indlæg, hvor målsætning og program for dagen gennemgås. Vi giver nogle inspirerende tips til ringningen inden arbejdet ved telefonerne sættes i gang.
2- 3 gange i løbet af blitzdagen evaluerer vi resultaterne i fællesskab og finjusterer.

Per Jønsson

Per Jønsson

Partner, Salg

Salgsydelser til faste priser – fra vores katalog

Eksempler på salgskunder

 

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse her på sitet. Ved at klikke videre på websitet, accepterer du vores brug af cookies. Læs mere

Powered by WordPress Popup