Outcome holder foredrag i Furesø kommune

Outcome bidrager med to indlæg om salg- og brandingstrategi, når Furesø kommune inviterer til de gratis erhvervsarrangamenter “Fem Fede Foredrag i Furesø” i efteråret 2017.

Outcome er,  sammen med en række andre spændende indlægsholdere, blevet inviteret til at holde to inspirerende foredrag, når Furesø kommune i efteråret 2017 holder en række gratis erhvervsarrangementer for lokale virksomheder.

Erhvervserrangamenterne er blevet til i samarbejde mellem Furesø Erhvervsforening, Furesø Industriforening og Furesø kommune.
29. august 2017

Fra forretningside til faktura – ‘guldet’ ligger i gensalget”

Hvordan realiseres en forretningside gennem praktisk strategilægning til konkrete og målbare handlinger over for virksomhedens kunder.
Indlægget med efterfølgende debat er særligt rettet mod ejerledere, hvor handling tæller mere end teori.

Foredragsholdere: Per Jønsson, Outcome.dk og Karsten Køhlert, koehlert-management.dk.
Målgruppe: Virksomhedsejere og iværksættere.
Tid og sted: Den 29. august kl. 8.15-10.15 i Grafen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum.
Læs mere på Furesø kommunes hjemmeside..

 

28. september 2017

Strategi & Branding

Forstå vigtigheden bag en stærk strategi og designline for at styrke virksomhedens brand.
Både store og små virksomheder har brug for at fremstå troværdige og attraktive over for nuværende og potentielle kunder for at øge salget.
Her får du indsigt i, hvorfor det er vigtigt at definere virksomhedens kærneværdier og unikke indentitet som grundlag for både den interne og eksterne kommunikation. Du får indsigt i, hvad andre har gjort for at styrke deres brand og kommunikation i et stadig mere konkurrencepræget marked, hvor det ofte er detaljer, der er afgørende for, om du bliver valgt eller fravalgt.

Foredragsholdere: Ken Sloth Rasmussen, Outcome.dk og Puk A. Dyrby, ADspice.dk.
Målgruppe: Virksomhedsejere, der ønsker inspiration til at forny og styrke virksomhedens position og brand over for markedet.
Tid og sted: Den 28. september 2017 kl. 8.15-10.15 i Grafen, Kulturhuset, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum.
Læs merepå Furesø kommunes hjemmeside..